Cautare

68188 de rezultate pentru "nou de pas bal caritabil pentru elevii din bucium" (7.01 secunde)
E timpul unei mari provocari pentru elevi si profesori: ... Abecedarul, istoria, fizica si geografia - sunt primele manuale digitale pentru elevii claselor I - XII realizate de SIVECO, cel mai mare furnizor de solutii educationale.
Chiar daca nu ma afecteaza in mod direct nici pe mine, nici pe vreun cunoscut al meu, publicarea pe internet a subiectelor de bacalaureat mi se pare o tampenie destul de mare, cu numeroase dezavantaje asupra elevilor, care vor fi mai mult decat tentati sa stea sa "toceasca" subiectele pana le vor invata aproape mecanic, in loc sa inteleaga si sa invete logic materia.
Ce urmeaza dupa 2 ani de nimic bine facut? ... Acum 2 ani, Klaus Iohannis nu ne-a promis nimic si s-a tinut de cuvant.
Trebuie sa avem mare grija cine ne pregateste generatia de maine si mai ales cine o poate influenta, acum cat mai putem, daca nu vrem sa constatam mai tarziu ca a devenit doar o generatie de proscrisi.
BERBEC O noua lectie a rabdarii vine azi intr-o forma cat se poate de concreta. Ti se arata ca ceea ce construiesti tu cu mainile tale nu poate ajunge la forma cea mai buna peste noapte, ci e nevoie de o slefuire indelungata, pas cu pas.
La Moeciu de Jos turistii se retrag adesea la Hotel Turnul, care, in mod classic, este o fortificatie, o constructie militara. El a devenit in legendele medievale simbolul izolarii de lume.
Pentru a demonstra calitatea vinului romanesc, au fost efectuate mai multe controale asupra vinurilor doc si superioare. Astfel, din 375 de probe prelevate din aceste categorii, 157 au prezentat neconformitati, ceea ce inseamna un procent de 42%.
Romania, tara cu cele mai multe puncte energetice din lume Romania este tara cu cele mai multe puncte energetice de pe Planeta, spun specialistii. Sunt zone unde inexplicabil oamenii simt o stare de bine, liniste si echilibru si uneori chiar s-au vindecat de diverse boli.
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant, despre valoarea prieteniei pe Facebook, prea adesea considerata ca fiind falsa. Puteti citi in continuare textul postat de publicistul Florian Popa Micsan si intitulat: Litera din calendar transformata intr-un ochi stelar:
De ceva vreme trupa Taxi s-a mutat in sala de repetitii, unde se pregateste pentru spectacolul "Taxi - 15 ani", ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. ... Venita din Basarabia la varsta de 10 ani, Cornelia Tihon este masteranda (cu nota maxima) a Conservatorului din Bucuresti.
Conferinta nationala a organizatiei de femei a PRM a desemnat-o ieri pe Angela Buciu drept lider, desi este membra de partid de doar un an. Intalnirea peremistelor a culminat cu un spectacol al carui autor a fost chiar proaspata conducatoare a structurii, cunoscuta cantareata de muzica populara.
Angela Similea a venit in camera de hotel a lui Victor Surdu, pe vremea cand inca era maritata cu fostul sot: "Mi-a adus supa de la mama ei" (Autor:
Intr-un accident de circulatie, produs in comuna maramureaseana Bucium, au murit 4 tineri. Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.
ce este, cine se califica, inscriere, de unde iei calculator? ... programul Euro 200 elevii sau studentii care provin din familii sarace sa-si cumpere un calculator.
Era in 2010, dar, dupa cinci ani de activitate DESANT, deja fusesera lansate doua albume - Joc de Noroc (2012) si Vulpea Desertului (2015) - ambele produse sub label-ul propriu al formatiei (Desant Factory) dar si doua melodii dedicate sarbatorilor de iarna - Cantec de Iarna (2012) si Noapte Colorata (2014) - patru videoclipuri ( Zbor Joc de Noroc, Doar o Amintire - realizate de Marius Danci si Supernova - realizat de Andrei Infinit, cu sprijinul Kathrein Romania).
Partidul Alianta Socialista (PAS) informeaza ca va organiza pe 3 iulie un congres extraordinar pentru a-si schimba numele in Partidul Comunist Roman (PCR), socialistii considerand ca este timpul ca in fruntea Romaniei "sa ajunga oamenii cinstiti, devotati ideilor nobile de propasire materiala si spirituala".
Primul pas spre normalitate in politica romaneasca - momentul cand guvernul vine catre un primar din opozitie.
Diversiunea de toamna - varietati in curs (Ator: Adina Keneres) Cine mai invidiaza cele cateva batalioane ale puterii ar merita, poate, sa se gandeasca de doua ori. Ar face fata regimului cazon de 12 ore pe putin de inventivitate obligatorie?
Sambata, 5 septembrie 2015, Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB) va gazdui cea de-a 15-a editie a Maratonului Sperantei Terry Fox, un eveniment sportiv caritabil ce are ca obiectiv atragerea de sprijin in vederea cercetarii medicale din domeniul cancerului.
Seara trecuta, Diana Matei, trupa Proconsul si The Rockafellas au sustinut un concert caritabil pentru elevii de la Scoala Romano Finlandeza, spectacol ce avea ca scop strangerea de fonduri pentru un laborator muzical.
google-analytics.com